четвртак, 3. јун 2010.

Da li ovi iz JKP '3.oktobar' veruju u ovo što pričaju?! Bilo bi jako smešno, da nije tužno...

''... Ima slučajeva pregazivanja pasa, da kažem i uginuća pasa, više zbog fizičkih problema, odnosno upada u šahti koje su otvorene, radi pregazivanja automobilima...'' - reče v.d. direktora Dalibor Orsovanović (DS) i ostade živ!

A Nebojša Antić, koji bi voleo da je veterinar pa se tako i predstavio ekipi B92, a inače je veterinarski tehničar, s obzirom na to da je mnogo elokventniji od svog direktora obrazlaže njegove gluposti na sledeći način: ''... sve te životinje kao i sva bića ostala traže neki topli kutak tako da se zavlače u šahte javnog, ovaaaaaj, preduzeća 'Toplana' konkretno, tu im je temperatura prijatno im je da borave tu, zatim, zbog izmrzlosti i niskih temperatura, gladi desi se često da uginu u takvim prostorima, E!!, odatle smo mi kao služba nadležni i u obavezi da izvršimo njihovo neškodljivo uklanjanje...''! I, verovali vi nama ili ne, i on ostade živ!

Нема коментара:

Постави коментар

Основни подаци о мени

UDRUŽENJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA ''BEBAN'', BOR - ČLAN OIPA Ul. Moše Pijade bb, Bor telefon: 060-575-55-55, e-mail: beban.bor@gmail.com